CWS
Toon me alle vacatures van CWS!

Wasserij & Productie

In de moderne wasserij werken ongeveer 60 productiemedewerkers. Samen zorgen zij ervoor dat er per jaar ongeveer 5 miljoen handdoekrollen en duizenden schoonloopmatten gewassen worden.

De gebruikte handdoekrollen en matten worden door de chauffeurs van het Transport Benelux opgehaald bij de servicedepots en naar de wasserij gebracht. Daar worden de handdoekrollen afgewikkeld, gewassen, gemangeld en weer opgewikkeld. Kapotte handdoekrollen gaan naar de verstelafdeling. De gebruikte schoonloopmatten worden gewassen en opgerold door speciale mattenwassers. Voor onderhoud en reparatie van de verschillende machines, waaronder de grote wasbuizen, zorgen de onderhoudsmonteurs.

Bijna alle medewerkers van de wasserij werken in ploegendienst. Je kunt kiezen tussen werken in de dagploeg (afwisselend 's morgens en 's middags) of in de avondploeg.

De bedrijfskleding wordt gewassen in onze wasserij in België (Puurs) en wordt vanuit daar door de chauffeurs van het Transport Benelux opgehaald en vervoerd naar Nederland.

Onder Wasserij & Productie zijn de volgende functies uitgelicht:

Werken bij CWS

Wasserij & Productie

Gerelateerde vacatures

  • Er zijn geen relevante vacatures gevonden