CWS
Toon me alle vacatures van CWS!

Senior Key Accountmanager National Sales

Landelijk.

Het belangrijkste doel van de functie is het binnenhalen van nieuwe CWS totaal contracten en het verlengen van bestaande totaal contracten binnen het National Sales segment. Je bent verantwoordelijk voor grote, complexe accounts en jouw gesprekspartners zijn voornamelijk DMU’s die bestaan uit Landelijke Inkoopmanagers, Facility Managers & Directies. Je rapporteert aan de Salesmanager National Sales.

Dit zijn de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de Senior Key Accountmanager:

  • Het conceptueel verhuren en verkopen van totaal contracten voor CWS producten en diensten binnen het National Sales segment.
  • Je bent verantwoordelijk voor alle aanbestedingen binnen de aan jou toegewezen accounts.
  • Het onderhouden en optimaliseren van contacten met DMU’s van de toegewezen accounts op centraal niveau met het oog op acquireren van nieuwe en behouden van bestaande totaalcontracten.
  • Het bezoeken van prospects/klanten, het voeren van acquisitiegesprekken, het geven van productinformatie en het verzorgen van alle nodige correspondentie voortkomende uit deze verkoopactiviteiten.
  • Het opstellen en up-to-date houden van een strategische, tactische en operationele activiteitenplanning.

Welke personen passen binnen dit profiel?

 

Een Senior Key Accountmanager is alert op ontwikkelingen in de markt met betrekking tot concurrentie en de concepten van CWS. Je hebt een hoog energieniveau en bent een innemende persoonlijkheid die stijl en vertrouwen uitstraalt.


Daarnaast beschik je over:

Kandidaten voor deze functie dienen te beschikken over minimaal 7 jaar aantoonbare succesvolle business-to-business verkoopervaring. Je hebt ervaring als commerciële regisseur van Europese aanbestedingen en bent in staat om hierin een leidende rol te spelen. Ervaring in de markt van sanitaire voorzieningen is voor ons een absoluut voordeel.

  • HBO werk- en denkniveau;
  • analytisch en een goed cijfermatig inzicht;
  • succesvol bewezen ervaring met complexe, landelijke accounts;
  • ervaring met conceptmatige en projectmatige contractverkoop.

Ben je geïnteresseerd geworden na het lezen van deze functie? Kijk dan of er op dit moment een actuele vacature is voor Senior Key Accountmanager of laat een open sollicitatie achter.

Je kunt ook contact opnemen met onze HR Afdeling (073-633390)

Werken bij CWS

Sales & Marketing

Gerelateerde vacatures