CWS
Toon me alle vacatures van CWS!

Accountmanager Indirect Sales

verschillende regio’s door heel Nederland

De belangrijkste doelstelling van deze functie is het leveren van een actieve bijdrage aan het coördineren en stimuleren van de samenwerking met onze partners (schoonmaak-organisaties, groothandels, main-contractors). Je bent verantwoordelijk voor het aanbieden en verkopen van zowel CWS als producten via deze partners. Je werkt veel samen met de Accountmanagers Direct Sales in jouw regio. Je rapporteert aan de Sales Manager Indirect Sales.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de Account Manager Partner Sales zijn:

  • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van omzetgroei bij de betreffende partners.
  • Je initieert de samenwerking tussen medewerkers bij partners en onze service-buitendienst medewerkers.
  • Je ontwikkelt vanuit een win-win gedachte en door middel van intensief relatiemanagement “hulpverkopers” bij partners.
  • Je gaat om met complexe samenwerkingsverbanden o.a. als gevolg van de continue veranderingen in de markt.
  • Je voert ondersteunende, motiverende en adviserende activiteiten uit bij partners. Hierbij werk je nauw samen met collega’s binnen verkoop en service.

 

Welke persoon past goed binnen dit profiel?

De Accountmanager Partner Sales is alert op ontwikkelingen in de markt met betrekking tot concurrentie en de concepten van CWS. Je bent een prettig, dienstverlenend en innemend persoon en straalt vertrouwen en stijl uit. Daarnaast ben je een teamplayer, zowel intern als extern en kun je ook zelfstandig werken. Je kunt op verschillende niveaus communiceren, waarbij tactisch en strategisch inzicht belangrijk is.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbaar succesvolle, commerciële ervaring in relatiemanagement en verkoop, bij voorkeur in de schoonmaakbranche en/of bij toeleveranciers.


Ben je geïnteresseerd geworden na het lezen van deze functie? Kijk dan of er op dit moment een actuele vacature voor Account Manager Partner Sales bij jou in de regio is of laat hier een open sollicitatie achter.

Je kunt ook contact opnemen met onze HR Afdeling (073 – 6338 390).

Werken bij CWS

Sales & Marketing

Gerelateerde vacatures