CWS
Toon me alle vacatures van CWS!

Account Manager Field Sales

Verschillende rayons door heel Nederland.

De belangrijkste doelstelling van deze functie is het binnenhalen van nieuwe CWS totaal contracten en het verlengen van bestaande totaal contracten binnen het Field Sales segment. Je bent werkzaam in een team van 4 Account Managers en je rapporteert aan de Salesmanager in jouw regio.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de Account Manager Field Sales zijn:

Het realiseren van de gestelde individuele en teamverkooptargets binnen de toegewezen klantenportefeuille en prospectlijst. Hiertoe onderneem je de volgende acties:

  • Het plegen van acquisitie, middels bellen of bezoeken prospects teneinde een afspraak met de juiste persoon te krijgen voor een verkoopgesprek.
  • Het bezoeken van prospects/klanten, voeren van conceptuele verkoopgesprekken, geven van productinformatie, afsluiten van contracten.
  • Het onderhouden en optimaliseren van contacten met klanten en uitbreiden van het bestaande klantenbestand (Cross-selling).
  • Het voorkomen en/of redden van opzeggingen bij de aan jou toegewezen accounts. Bezoeken van bestaande klanten naar aanleiding van aangeleverde opzeggingen, risicomeldingen en preventief aangeleverde klantenoverzichten.
  • In samenwerking met Service en in overleg met de Sales Manager / Teamleider opstarten van acties bij bestaande klanten.

 

Heb jij de volgende kwaliteiten in je?

De Account Manager Field Sales is alert op ontwikkelingen in de markt met betrekking tot concurrentie en de concepten van CWS. Je bent een echte verkoper die niet bang is voor “koude” verkoop en een grote drang heeft om te scoren. Je hebt een hoog energieniveau en bent een innemende persoonlijkheid, die stijl en vertrouwen uitstraalt.

Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde MBO+/HBO-opleiding, aangevuld met Sales gerichte trainingen;
  • ongeveer 2 jaar werkervaring als Accountmanager in de buitendienst;
  • B-2-B verkoopervaring in een soortgelijke serviceorganisatie bij voorkeur in de facilitaire dienstverlening;
  • ervaring met conceptueel verkopen;
  • kennis van geautomatiseerde systemen, zoals CRM en office applicaties.

 

Ben je geïnteresseerd geworden na het lezen van deze functie? Kijk dan of er op dit moment een actuele vacature voor Accountmanager Field Sales bij jou in de regio is of laat een open sollicitatie achter.

Je kunt ook contact opnemen met onze HR Afdeling (073 – 6338 390).

Werken bij CWS

Sales & Marketing

Gerelateerde vacatures