CWS
Toon me alle vacatures van CWS!

IT/Finance/HR

informatie over de afdelingen IT, Finance & HR

De ICT afdeling bestaat uit 6 medewerkers en wordt centraal aangestuurd vanuit CWS International (Duisburg), met als ERP systeem SAP. Het doel van de afdeling is het pro-actief managen van alle ICT processen. Daarnaast is het van groot belang dat de applicaties en onderliggende processen een kwalitatief goede ondersteuning bieden aan de primaire business van de interne klant.

 De Finance afdeling bestaat uit 3 afdelingen te weten Accounting (Financiële Administratie), Incasso en Controlling. Accounting verzorgt met 3 medewerkers de gehele bedrijfsadministratie van CWS Nederland. Incasso verzorgt met 4 medewerkers het complete debiteurenbeheer. Controlling analyseert met 4 medewerkers de bedrijfsresultaten en geeft het Management handvaten om de doelstellingen bij te sturen en te realiseren.

De HR afdeling biedt ondersteuning aan het (Lijn) Management voor wat betreft alle personele aangelegenheden. Daarnaast zorgen zij voor een optimale personeelsbezetting door adequaat om te gaan met de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. De persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers evenals het creëren en behouden van een prettige werksfeer is hierbij het uitgangspunt. De afdeling bestaat uit 6 medewerkers.

Onder IT/Finance/HR zijn de volgende functies uitgelicht:

Werken bij CWS

IT/Finance/HR

Gerelateerde vacatures