CWS
Toon me alle vacatures van CWS!

Administratie

Informatie over de administratieve functies

De grootste administratieve afdeling binnen CWS is Customer Support. De 26 medewerkers die op deze afdeling werkzaam zijn, zijn verantwoordelijk voor het invoeren, verwerken, controleren en beheer van klant-, abonnement en factuurgegevens. Daarnaast houden zij zich bezig met het voorkomen, redden en registreren van opzeggingen.

Daarnaast hebben we een Service Support Team. Hier werken 14 medewerkers die onze klanten te woord staan over Service gerelateerde zaken en die de Service Buitendienst ondersteunen in tal van administratieve taken.

Ook op de Financiële Afdeling vinden veel werkzaamheden van administratieve aard plaats. Het doel van deze afdeling is het goed en correct laten verlopen van de gehele bedrijfsadministratie van CWS Nederland.

De Sales Binnendienst kent uiteraard ook veel administratieve werkzaamheden. Zij vormen de spil tussen de Sales Buitendienst en de interne organisatie (Customer Support, Service Support en Service). Het verwerken van offertes en het geven van productinformatie aan onze klanten staat hierbij centraal.

Onder Administratie zijn de volgende functies uitgelicht:

Werken bij CWS

Administratie

Gerelateerde vacatures